Právě vychází CSPromod 1.10
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Právě vychází CSPromod 1.10

Právě vychází CSPromod 1.10

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2012 08:56

Pondělí - 17.12. 2012 Autor: Jakub Hergesell Číst a komentovat » cspromod 1.10 download.p

Reklama
Counter Strike: Professional Modification právě vychází zdarma ve verzi 1.10 na kterou se dlouho čekalo. Pojďme si představit co nám vlastně CSP nabízí, jak začínal, jak se mu dařilo a vlaszně tu pro Vás máme i odkaz ke stažení včetně návodu zprovoznění.

Na konci tohoto článku, který Vám zrychleně představí Promod najdete i download hry + návod jak vše udělat, aby hra krásně běžela.
Counter Strike: Professional Modification ve zkratce CSPromod je dnes už známá kapitola. První BETA verze, kterou jsme si mohli zahrát vyšla už někdy před pár lety. Plánovala se velká hra na Source Enginu. CSPromod měl vlastně zmodernizovat nejlepší díl ze serie Counter strike jedna šestku.
To se podle hráčů velmi nepovedlo. CSPromod má fyzicky 1.6 i CSSource, je na Vás jak si vše nastavíte v možnostech. Líbí se Vám zaměřovač z CS 1.6, ale Flash spíše z CS:S ? Není problém, v nastavení si vše nastavíte dle svého. Dokonce je vše v českém jazyce.
Counter Strike Promod měl vyjít jako samostatná hra v roce 2011. To se bohužel nestalo, protože i když byla hra ve verzi BETA zdarma, nikdo ji skoro nehrál. Mezi tím dokonce vyšlel i další díl - Counter Strike: Global Offensive, který se zatím uchytil a stále se hraje. Hrajou se i nejvyšší ligy v esportu.
CSPromod nyní vydává zatím poslední verzi BETY a ta je označena jako V_1.10. Do posledního patche se dostaly animace postav, které jsou konečně dobré. Zlepšila se fyzika zbraní a vzhled některých postav. Opraveno bylo i mnoho velkých i malých bugů. CSPromod proto doporučujeme.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama