Pozor na své uložené pozice v Cyberpunk 2077. Můžou se nenávratně smazat
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Pozor na své uložené pozice v Cyberpunk 2077. Můžou se nenávratně smazat

Pozor na své uložené pozice v Cyberpunk 2077. Můžou se nenávratně smazat

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 12. 2020 10:44

Díky nedokonalému systému inventáře v Cyberpunk 2077 můžou hráči nenávratně přijít o své uložené pozice.

Reklama

CD Projekt RED to od vydání očekávaného Cyberpunk 2077 schytává ze všech stran. První se do společnosti spustili konzolisté kvůli špatnému stavu hry, po té přišel pád akcií a zvažování akcionářů podání trestního oznámení. Polské studio, které v minulosti připravilo skvělého Zaklínače to aktuálně nemá vůbec jednoduché a pracuje na nových updatech. Prozatím poslední 1.05 sice opravuje další chyby, nicméně problém s uloženými pozicemi neřeší. 

Někteří hráči si v posledních dnech stěžovali, že se jim smazaly jejich uložené pozice, jak to je to sakra možné po tolika hodinách hraní? Odpověď CD Projektu je jednoduchá "Máte moc věcí v inventáři..." Tato chyba je samozřejmě absolutně nepřijatelná, hráč si může schovávat kolik věcí chce a jak chce, díky chybě v systému to ale není možné a pokud u sebe máte obrovské množství materiálů a předmětů, může dojít k chybě na uloženém slotu, který bude nenávratně poškozen a již jej nenačtete. Celkem smutné, když se Vám to stane po 20-hodinách hraní, že?

Studio hráčům prozatím radí, aby při ukládání u sebe neměli tolik věcí, úložný slot totiž pobere pouze 8MB, pokud tuto hodnotu překročíme, jsme v p*deli a můžeme začít od nuly. CDPR se této chybě bude věnovat až v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama