Potvrzeno - 5. díl Assassina vyjde !
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Potvrzeno - 5. díl Assassina vyjde !

Potvrzeno - 5. díl Assassina vyjde !

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 11. 2011 11:03

10.11. 2011 Hra Assassins je pro každý díl jedna z nejvíce očekávaných her a za poslední roky, co vyšli už 3 díly se z hry stala jedna z nejlepší her vůbec. To samozřejmě může těšit hlavně Ubisoft. Včera bylo potvrzeno, že vyjde i další díl. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
10.11. 2011  Hra Assassins je pro každý díl jedna z nejvíce očekávaných her a za poslední roky, co vyšli už 3 díly se z hry stala jedna z nejlepší her vůbec. To samozřejmě může těšit hlavně Ubisoft. Včera bylo potvrzeno, že vyjde i další díl.
Assassin si za poslední roky nasbíral tisíce fanoušků. Po každém vydání nového dílu už se spamovali fora o různých spekulacích, že vyjde nový assassin a nevyjde. No ted čekáme na 4 díl Revelations. Ten vyjde už za pár dní a máme tu jednu z nejlepší zpráv hlavně pro fanoušky a sběratele série.
V roce 2012 vyjde další díl, tedy v pořadí už 5! Guillemot je jeden z lidí společnosti Ubisoft. To on potvrdil Assassina v dalším díle. Bohužel zatím nepodal žádné bližší informace. Ty se samozřejmě brzo ukážou bud už v traileru nebo informacích na Ubisoft.com.
Potvrzeno - 5. díl Assassina vyjde !
Zdroj: CVG
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama