Populární streamer Dr.Disrespect byl trvale zabanován na Twitchi
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Populární streamer Dr.Disrespect byl trvale zabanován na Twitchi

Populární streamer Dr.Disrespect byl trvale zabanován na Twitchi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 6. 2020 11:55

Oblíbený streamer, zdá se, na Twitchi definitivně skončil. Údajně dostal permanentní ban.

Reklama

Před několika dny slavný streamer Dr.Disrespect z ničeho nic zmizel z Twitche. Velmi populární, a dost kontroverzní celebrita mezi streamery a hráči dostala ban. Nebylo by to poprvé, Dr.Disrespect, vlastním jménem Guy Beahm je známý provokativním chováním, tak kontroverzními názory, které jsou často označeny jako "porušení pravidel Twitche". Banu jsme tentokrát nevěnovali pozornost, Beahm byl zabanován již několikrát, a to buď přímo v jednotlivých hrách (například kvůli úmyslným team-killům apod.) nebo na Twitchi, kde má podepsané exkluzivní partnerství, to mu má ročně vynést až 10 milionů dolarů. Vždy se z banu po několika dnech "zmátořil" a jelo se dál.

Tentokrát to ale vypadá na permanentní ban. Jeho účet byl podle několika zdrojů opravdu smazán. Na Twitchi už jej nenajdete, jen jeho "kopie", které se snaží na jméně a slávě tohoto týpka přiživit. 

Důvod trvalého banu? Ten se oficiálně ještě neví, ani sám Dr.Disrespect neví, na svém Twitteru informoval, že ani on prozatím neví, o co jde a čeká na vysvětlení. Twitch vydal jednoduché prohlášení, viz níže.

"Přijímáme příslušná opatření. Pokud máme důkazy, že streamer porušil podmínky, bez ohledu na popularitu, bude zabanován."

Uvidíme, co bude dál a snad se dozvíme opravdový důvod. Věříme, že se Dr.Disrespect brzy znovu objeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama