PlayStation údajně chystá spuštění vlastního "Game Passu"
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka PlayStation údajně chystá spuštění vlastního "Game Passu"

PlayStation údajně chystá spuštění vlastního "Game Passu"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 12. 2021 08:12

PlayStation podle agentury Bloomberg chystá už brzy spustit vlastní napodobeninu "Game Passu", kdy a co o službě víme?

Reklama

Předplatnou službu Game Pass, kterou provozuje společnost Micrososft od roku 2017 pro svůj Xbox asi nemusíme představovat, ale zkráceně. Za měsíční poplatek (první měsíc 25 Kč, další od 259 Kč) se můžete zapojit do Game Passu, ve kterém na vás čekají plné verze vysoce kvalitních AAA her, aktuálně zde najdeme více než 100 titulů. Pokud chcete slyšet ty nejzajímavější, tak například Forza Horizon 5, Star Wars Jedi: Fallen Order, Halo Infinite, Alien Isolation, Anthem, Alan Wake, série Battlefield a spousty dalších

A není tajemstvím, že PlayStationu se tato velmi populární služba líbí, jen na Xboxu si ji předplácí více než 20 milionů hráčů! Už v minulosti hned několik zdrojů uvedlo, že PlayStation něco podobného plánuje. Například nyní agentura Bloomberg, která má velmi dobré zdroje uvedla, že ke spuštění " PlayStation Game Pass " dojde během jara 2022. 

Nemělo by však jít pouze o herní nabídku, předplatné by mělo zahrnovat také PlayStation Now a PlayStation Plus. Dříve se také mluvilo o filmové sekci od PlayStation Productions, která má na starosti filmy a seriály podle exkluzivních PlayStation her. Pokud má opravdu dojít ke spuštění nové služby již na jaře, oznámení bude na spadnutí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama