PlayStation oznámil data vydání Horizon 2, Project Athia a další
i Zdroj: Spite.cz
Returnal Novinka PlayStation oznámil data vydání Horizon 2, Project Athia a další

PlayStation oznámil data vydání Horizon 2, Project Athia a další

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 1. 2021 07:39

Sony PlayStation oznámila některá data vydání svých očekávaných exkluzivit. Nechybí GhostWire Tokyo či Ratchet & Clank: Rift Apart.

Reklama

Během tentokrát virtuálního veletrhu CES 2021 došlo na oznámení hned několika dat vydání očekávaných exkluzivit PlayStationu. Chybí však stále alespoň zamýšlené vydání závodů Gran Turismo 7 či akčního God of War: Ragnarok.

    

Horizon: Forbidden West

PS4 / PS5

Pokračování Horizon a příběhu mladé bojovnice Aloy je jednou z vůbec nejočekávanějších her letošního roku. Hry se dočkáme na obě platformy od PlayStationu a to už v Březnu. Vše ještě bude v čas upřesněno. Níže si připomeňme trailer.

Ratchet & Clank: Rift Apart

PS5

Ratchet & Clank se vrací a podle nejnovějších oficiálních informací dorazí též během Března, avšak pouze na PlayStation 5. Starší konzole PlayStation 4 by si už podle dříve uveřejněných zpráv nedokázala poradit s několika světy, kde se nový díl Rift Apart odehrává.

Returnal

PS5

Hororová akční sci-fi hra Returnal od studia Housemarque dorazí též během března a i v tomto případě jde čistě o exkluzivitu PlayStation 5. Returnal do dnes neměl nějak extra velký marketing a tak je možné, že o hře slyšíte poprvé, což je velká škoda. Hra vypadá graficky velmi dobře, stejně tak příběh a možnosti. Ve hře se ujmeme role Selene, kterou nečeká lehká cesta v boji s příšerami. Každá smrt je "permanentní" a začínáme od začátku. Tvůrci doporučují dvakrát si rozmyslet, co uděláme. Více v traileru níže.

Stray

PC / PS4 / PS5

V zajímavé hře Stray se staneme zatoulanou kočkou v neonovém velkoměstě. Naším úkolem bude dostat se zpět domů k rodině. Stím by nám mohl pomoct malý dron B12, který nás bude cestou doprovázet. Stray dorazí během Října 2021 mimo konzole PlayStation také na PC.

GhostWire: Tokyo

PC / PS5

Akční adventura GhostWire: Tokyo od tvůrců The Evil Within vyjde též během letošního Října včetně PC verze. Jde však pouze o časovou exkluzivitu, dočkají se také hráči na XBOX Series X/S, mluví se o konci roku 2022. V novince od Tango Gameworks navštívíme Tokyo, kde zmizelo 99 % lidské populace. Naším úkolem bude zjistit co se stalo, to nám ale budou silně znepříjemňovat nepřátelé z jiného světa.

Project Athia

PC / PS5

O tomto připravovaném projektu od Luminous Productions nevíme prozatím vůbec nic. Vidět jsme mohli jen velmi působivý trailer. Nicméně nyní jsme se dozvěděli, že Projekt Athia vyjde v roce 2022, odhadujeme až na samotném konci roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama