Playerunknown's Battlegrounds dostane další mapy
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Playerunknown's Battlegrounds dostane další mapy

Playerunknown's Battlegrounds dostane další mapy

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 5. 2017 15:58

Bluehole studio má s hrou Playerunknown's Battlegrounds velké plány, ne jen že plánují přidat nové zbraně, oblečení a další doplňky, ale také další herní mapy, které současné hráče musejí rozhodně potěšit. Prestižní magazín Game Informer dostal exkluzivní

Reklama
Bluehole studio má s hrou Playerunknown's Battlegrounds velké plány, ne jen že plánují přidat nové zbraně, oblečení a další doplňky, ale také další herní mapy, které současné hráče musejí rozhodně potěšit. Prestižní magazín Game Informer dostal exkluzivní informace, tady jsou.

Včera jsme Vám přinesli pár detailů ohledně brzké budoucnosti #Playerunknown's Battlegrounds, tvůrci ukazují novou hru i zaměřovač, v následujících aktualizacích by měla dorazit také animace "drinking". 

Teď jsme se dozvěděli, že Bluehole studio již připravuje další herní mapy, sčímž jsme pomalu ani nepočítali. O té první už prozradili pár detailů, jako například lehčí náčrt. Severní strana mapy by měla být značně zalesněna, zatím co střed mapy by měl nabídnout zasněžené kopce. Dobře si všimněte také položky "stadium", celková rozloha mapy činí 8km × 8km čtverečních, zatím co druhá pouze 4km × 4km (pravděpodobně pro méně hráčů). Více detailů by jsme se měli dozvědět koncem měsíce. Začátkem příštího týdne můžeme očekávat další menší aktualizaci. 

Playerunknown's Battlegrounds dostane další mapy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama