Phil Spencer: "The Elder Scrolls 6 nemusí vyjít na PS5"
i Zdroj: Spite.cz
The Elder Scrolls 6 Novinka Phil Spencer: "The Elder Scrolls 6 nemusí vyjít na PS5"

Phil Spencer: "The Elder Scrolls 6 nemusí vyjít na PS5"

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 10. 2020 12:23

Nedavné odkoupení Bethesdy Microsoftem by mohlo mít dopady na PlayStation komunitu.

Reklama

Že gigant Microsoft koupil v září společnost ZeniMax Media jistě víte. Tato akvizice zahrnovala několik talentovaných studií, jako Bethesdu, Arkane nebo idSoftware. Otázkou tak bylo, budou teď všechny hry těchto studií exkluzivní pro platformu XBOX, Windows 10 a xCloud? Z prvu to vypadalo, že nikoliv, přeci jen je potřeba získat zpět utracených obrovských 7.5 milirady dolarů a ty by se snadněji získaly, kdyby další díl Prey, Dishonored, DOOM, Wolfenstein, Fallout nebo Elder Scrolls objevily také na konzoli PlayStation.

Nyní to však vypadá na menší změnu plánů. Již v září jsme se oficiálně dozvěděli, že ne všechny chystané hry by mohly vyjít na konkureční PlayStation 5. To nyní potvrdil také Phil Spencer, kde přímo uvedl například vysoce očekávané RPG The Elder Scrolls 6. Právě například to by mohlo vyjít čistě na platformy od Microsoftu, přičemž TES se předpokládalo, že vyjde i na PS5.

Jaké hry v budoucnu vyjdou a nevyjdou i na PlayStation 5 se pravděpodobně dozvíme během vývoje, jsme ale hodně zvědaví, co XBOX nabídne i hráčům SONY.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama