PC verze Final Fantasy XV odhalena
i Zdroj: Spite.cz
Final Fantasy XV Novinka PC verze Final Fantasy XV odhalena

PC verze Final Fantasy XV odhalena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 3. 2017 11:14

PC verze Final Fantasy XV odhalena

Reklama
Na probíhající konferenci GDC 2017 se objevilo mnoho studií, jen však málo z nich něco ukázalo či prozradilo. Jedním z nich bylo také Square Enix včetně NVIDIA společnosti, kteří spojily síly a ukázaly konzolové Final Fantasy XV na PC s kartou GTX 1080Ti, plánuje se PC verze?

Téměř 10 let se pracovalo na #Final Fantasy XV, před několika týdny konečně vyšlo na PlayStation 4 a Xbox One a výsledek? Parádní práce jak grafická, tak technická a fyzická. Tvůrci se báli lehce pozměněného konceptu série a jejich cílem bylo 5 miliónů prodaných kusů. Jak se ale ukázalo, hned první týden se prodalo krásných 6 miliónů a tak je vývoj ne jen zaplacen, ještě hra vydělala na další možné vývoje, popřípadě port na PC. 

O možné PC verzi jsme psali již několikrát, sami tvůrci se netají tím, že by ji udělat chtěli, jak se ale ukázalo, dost se báli, jak se poslední díl bude prodávat. Ten se prodává od začátku velmi dobře a teď, z ničeho nic se Square Enix společně s NVIDIou objevily na GDC 2017, kde ukázali jak hra perfektně běží na čerstvě oznámené grafické kartě NVIDIA GeForce GTX 1080Ti. Jak přesně to vypadá, na to se nepodíváme, máme pouze uniklé obrázky v prezentaci. Každopádně, zde je jasný důkaz, že se PC verzí někdo hodně zabívá a aby plýtval časem na něčem, co se neplánuje, je dost nepravděpodobné.

Více k tomu neřekli, každopádně dřívější spekulace hovořily o vydání pro PC v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama