Oficiálně: Marketingové dokumenty Take-Two nemají s GTA 6 nic společného
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Oficiálně: Marketingové dokumenty Take-Two nemají s GTA 6 nic společného

Oficiálně: Marketingové dokumenty Take-Two nemají s GTA 6 nic společného

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 5. 2020 11:48

Take-Two reaguje na spekulace, které poslední dny kolují ohledně vydání GTA 6.

Reklama

A zase je všechno jinak. Ve středu se na internetu objevily oficiální hospodářské informace o tom, kolik a kdy bude investovat peněz gigant Take-Two. Všechny následující roky byly prakticky vyrovnané, až na jeden, fiskální rok 2023 - březen 2024, ten byl nadprůměrně vysoký. V tomto období chystá vydavatelství Take-Two investovat obrovský balík peněz jen na propagaci nějakého titulu/titulů, logicky se mělo za to, že půjde o GTA 6 od Rockstar Games.

Vše je ale jinak. Na spekulace zareagovalo přímo Take-Two, které potvrdilo vyjímečně vysoké náklady na marketing (2023 - 2024), nicméně graf ukazuje investice pro thirst-party studia, tedy studia, které nepatří společnosti Take-Two. Rockstar Games patří pod T2 a je označován za first-party studio (stejně, jako 2K Games).

Každopádně i tak to nemusí znamenat, že GTA 6 nevyjde v tuto dobu. Osobně si myslím, že GTA 6 vyjde v roce 2022 - 2023, tyto roky několikrát naznačovalo hned několik velmi důvěryhodných zdrojů, například kapely, herci nebo dabéři bývalých dílů série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama