Očekávaný festival Taipei Game Show 2020 se odkládá kvůli koronaviru
i Zdroj: Spite.cz
Elden Ring Novinka Očekávaný festival Taipei Game Show 2020 se odkládá kvůli koronaviru

Očekávaný festival Taipei Game Show 2020 se odkládá kvůli koronaviru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 2. 2020 10:00

Už za tři dny měl proběhnout velký herní festival TaiPei Game Show 2020 v Čínské republice. Vzhledem ale k současné situaci to nebude možné. Koronavirus se nedaří utlačit a dále se šíří po především Číně. A právě to je hlavním důvod odložení očekávané akce. Kdy bychom se mohli dočkat? Odložení je dočasné a přesunuté na neznámo, nicméně je velmi pravděpodobné, že v následujících několika měsících to nebude.

Reklama

Už za tři dny měl proběhnout velký herní festival TaiPei Game Show 2020 v Čínské republice. Vzhledem ale k současné situaci to nebude možné. Smrtící koronavirus 2019-nCoV se nedaří utlačit a dále se šíří po především Číně. A právě to je hlavním důvod odložení očekávané akce. Kdy bychom se mohli dočkat? Odložení je dočasné a přesunuté na neznámo, nicméně je velmi pravděpodobné, že v následujících několika měsících to nebude.

Velká škoda, protože právě na TaiPei Game Show 2020 jsme měli vidět pecky jako Cyberpunk 2077, The Last of Us 2, Final Fantasy 7 - Remake a debutový trailer nebo záběry ze zbrusu nové hry od From Software, Elden Ring.

Každopádně zdraví je na prvním místě a právě taková show, jakou měla být tahle je co se týče roznesení virů tou nejhorší. Festival totiž navšítí fanoušci a vystavovatelé z celého světa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama