Nový Splinter Cell pravděpodobně vzniká již několik měsíců
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nový Splinter Cell pravděpodobně vzniká již několik měsíců

Nový Splinter Cell pravděpodobně vzniká již několik měsíců

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 10. 2021 07:23

Zdá se, že některé z Ubisoft studií na novém Splinter Cellu pracuje již několik měsíců, prý proběhla i ukázka prototypu.

Reklama

Teprve před pár hodinami informoval insider Tom Henderson, že vývoj nového, plnohodnotného dílu Splinter Cell dostal zelenou, a netrvalo to dlouho a objevily se další zdroje, které doplnily pár zajímavých informací. Kdy přesně vývoj dostal zelenou není jasné, nicméně práce klidně můžou již nějaký ten měsíc probíhat, aspoň si to myslí zahraniční server VentureBeat. Ten mimo jiné uvedl, že Ubisoft v červnu před E3 2021 nechal hrstku vybraných hráčů tajně otestovat připravovaný remake Prince of Persia: Sands of Time, a ještě " nějaký prototyp hry, který připomínal stealth hru HITMAN", že by šlo o začínající vývoj nového Splinter Cellu? Vypadá to tak.

Testeři zmíněného prototypu toho na vyzkoušení měli jen minimum, Ubisoft prý nabídl pouze krátký "tutoriál", i z něj jde ale ledacos vyčíst, podle testerů hra připomínala Splinter Cell se známými prvky série HTMAN. My bychom se tomu ani nedivili, poslední díl HITMAN je totiž mezi hráči až překvapivě velmi populární, což se podepsalo na rekordních prodejních číslech.

Poslední plnohodnotný díl vyšel v roce 2013, od té doby fanoušci oblíbené série marně čekají na pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama