Nový BioShock má vyjít jako první na PlayStation 5
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nový BioShock má vyjít jako první na PlayStation 5

Nový BioShock má vyjít jako první na PlayStation 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 5. 2021 10:38

Člověk, který občas přinese později oficiálně potvrzenou spekulaci se opět ozval, BioShock má být dočasnou exkluzivitou Sony.

Reklama

Že vzniká nový díl série BioShock víme už od roku 2019, kdy oznámilo zahájení prací zbrusu nové studio Cloud Chambers založené vydavatelstvím 2K Games. O rok později 2K Games natěšené hráče informovalo, že BioShock je roky daleko, to mohlo naznačovat, že vydání proběhne někdy mezi 2022 až 2023, platformy byly stále tajemstvím, nic nenaznačovalo, že by snad mělo jít o exkluzivní hru pro PlayStation.

A právě to nyní tvrdí YouTube kanál XboxEra, který už párkrát přišel s informací, která se později ukázala jako realná, bylo jich ale také dost, které byly tak maximálně vycucané z prstu. Kanál v čase 1:00:55 tvrdí, že nový BioShock bude buď úplnou exkluzivitou, či pouze dočasnou pro konzole PlayStation. Pokud se ptáte na náš názor, tak je téměř jisté, že pokud o exkluzivitu opravdu půjde, tak jedině tu dočasnou na pár měsíců, maximálně rok (obvykle jde o 3 až 6 měsíců).

BioShock pod novým studiem vzniká zhruba druhým rokem a podle inzerátů na oficiálních stránkách již využije nový Unreal Engine 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama