Nové aktualizace PS4 a XONE potěší své majitele
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nové aktualizace PS4 a XONE potěší své majitele

Nové aktualizace PS4 a XONE potěší své majitele

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 8. 2017 20:44

Slovenské studio Games Farm už úspěšně vydalo pár her, všechny jsou si dost podobné, trocha fantasy, polorozpadlé ruiny, kouzla a čáry a především, RPG prvky. Vydali například teprve nedavno diablovku Viking: Wolves of Midgard, teď plánují oznámit zase něco nového.

Reklama
Systémy PlayStation 4 a Xbox One si pro nás připravují nové aktualizace, které dorazí už brzy. Zatím co Sony plánuje změny se streamováním přes Twitch, Microsoft ve spolupráci se Spotify přináší tuto streamovací službu na Xbox One. Tato služba je samozřejmě i zdarma.

Majitelé jak platformy PlayStation 4, tak Xbox One se mají na co těšit. Zatím co Sony plánuje změny se streamovací službou Twitch, Microsoft přidává službu Spotify, kterou asi není třeba představovat, i tak, Spotify je nejpopulárnější streamovací aplikace pro hudbu zdarma. I zde se služba nevyhne otravným reklamám a horší kvalitě zvuku, pro bezreklamový klid a parádní zvuk si budeme muset zaplatit pár éček měsíčně.

Co se týče PlayStation 4 Pro a nové aktualizace, tam se Sony zaměřilo na službu Twitch, která silně posílí. Pokud to hra umožní, budeme moct streamovat v 1080p a 60FPS, což streameři určitě ocení. 

Jinak obě aktualizace samozřejmě přinesou spousty změny, oprav či novinek. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama