Nová Zelda nebo Horizon Zero Dawn prý kopírují hry od Ubisoftu
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Nová Zelda nebo Horizon Zero Dawn prý kopírují hry od Ubisoftu

Nová Zelda nebo Horizon Zero Dawn prý kopírují hry od Ubisoftu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 9. 2017 07:39

Generální ředitel Ubisoftu, Yves Guillemot tvrdí, že nová Zelda: Breath of the Wild nebo akční Horizon: Zero Dawn od Sony dokonale okopírovaly otevřené světy a funkce z her Ubisoftu, jako třeba Far Cry a další. Může snad potom někdo vysvětlit ten hate na poslední Far Cry či Assassin's Creed?

Reklama
Generální ředitel Ubisoftu, Yves Guillemot tvrdí, že nová Zelda: Breath of the Wild nebo akční Horizon: Zero Dawn od Sony dokonale okopírovaly otevřené světy a funkce z her Ubisoftu, třeba z Far Cry a další. Může snad potom někdo vysvětlit ten hate na poslední Far Cry či Assassin's Creed?

Ředitel a jeden z bratří Guillemotů z Ubisoftu tvrdí, že velmi populární a téměř bezchybná #Zelda: Breath of the Wild dokonale okopírovala otevřené světy her Ubisoftu. To samé platí v případě #Horizon: Zero Dawn. Obě hry dostaly velmi vysoké hodnocení, potom proč hry od Ubisoftu ne?

Například takový Horizon od Sony prý nekopíruje pouze otevřený svět třeba Far Cry série, ale také herní mechaniky, které v sérii tolik let fungují. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama