Nová konzole Microsoftu Xbox Two se zaměří na rychlost a FPS
i Zdroj: Spite.cz
Fable Novinka Nová konzole Microsoftu Xbox Two se zaměří na rychlost a FPS

Nová konzole Microsoftu Xbox Two se zaměří na rychlost a FPS

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 6. 2018 12:18

Microsoft, konkrétně boss Phil Spencer mimo her, se na E3 2018 konferenci rozpovídal i svých konzolích a to i o nové generaci, která přijde současně s konkuretnem PS5. Na co Microsoft cílí a kdy by mohla vyjít?

Reklama

Nová gerenace konzolí PlayStation 5 a Xbox Two se pomalu, ale jistě blíží. Současné konzole už přesluhují a tak se pomalu oficiálně začínáme dozvídat první zajímavosti ohledně budoucnosti. Zatím co Sony mlčí, boss XBOXU Phil Spencer se nebojí prozradit pár střípků - jako třeba to, na co Microsoft cílí. 

Celý Microsoft včetně Phila Spencera by rádi viděli 60 a více FPS u většiny titulů, připravují se i na rychlejší načítání her a celkovou rychlost konzole a opět slibují síli Cloudu. Zajímavé je, že už nezmiňují 4K rozlišení, o kterém ještě před lety padla zmíňka snad v každé větě. 

Navíc chce Microsoft po odkoupení 5 studií vytvořit spousty zajímavých (i singleplayerových) her. V posledních měsících koupili třeba Playground Games (tvůrci série Forza, dnes údajně pracují i na novém Fable). Mezi další studia patří tvůrci Hellblade a další. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama