Nová aktualizace pro Battlefield 1 toho přinesla více, než se myslelo
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Nová aktualizace pro Battlefield 1 toho přinesla více, než se myslelo

Nová aktualizace pro Battlefield 1 toho přinesla více, než se myslelo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 3. 2017 15:12

Nová aktualizace pro Battlefield 1 toho přinesla více, než se myslelo

Reklama
Majitelé akčního Battlefield 1 si už pravděpodobně všimli, že před pár dny dorazila aktualizace číslo 1.07, která přinesla několik změn. Ne všechny jste ale možná postřehli. Proběhlo pár změn v mapách ale i v nastavení či uživatelském rozhraní. Pojďme se na nějaké podívat.

Před dvěma dny (14.3. 2017) vyšla nová aktualizace 1.07, která opravuje chyby, přidává nové možnosti a hlavně, majitelům seasson passů nové DLC "They Shall Not Pass". My se teď ale podíváme na ty menší skryté změny, o kterých se vůbec nemluvilo.

Exchange

Jak jistě víte, na konci každé mapy hra rozděluje náhodně několika hráčům Battlepacky, které skrývají skiny pro zbraně či vozidla, občas i nějaký ten bonus jako více XP nebo puzzle. Pokud se Vám ale vzhled nelíbí, můžete jej za různé ceny vrátit. Tady se nic nezměnilo, možná jen, že legendární balíčky nabízejí více věcí než dříve. Kde ale proběhla změna je v nakupování zbraní za "scraps". Nová položka Exchange totiž nabízí tři různé zbraně dle kvalit a je na Vás pokud si nějakou z nich koupíte. Výhoda je tedy v tom, že víte, co kupujete a ne jako v případě otevírání beden, které vyberou za Vás. Tady je snad problém jen v ceně, legendární zbraň je pár stovek "scraps" dražší. 

Mapa Gaint's Shadow

Poslední přidaná mapa Gaint's Shadow dostala pár změn, tou nejdůležitější je snížená mlha v otevřených prostorách, snipeři tak mají zase o trošku větší výhodu než měli. Možná se Vám to líbit nebude, bylo to však přání hráčů.

Spectate mód nového DLC

DICE povolilo přístup spectate módu pro hráče, kteří nevlastní nejnovější balíček They Shall Not Pass. Sice si ho nezahrajete, můžete se ale podívat, jak mapy vypadají z pohledu hráčů, možná to někomu pomůže v tom, zda si nakonec DLC pořídí nebo ne.

Neopravené chyby

Co bohužel DICE neopravilo a dost nás to irituje, je neschopnost revivovat midecem některé hráče. Pícháte to do něj jak magoři a nic. Ach bože. Další neopravenou chybou je neschopnost přecházení některých malých věcí. Postava Vám přeskočí dvou-metrovou zeď, kolikrát ale nedokáže přejít koleje nebo malé kořeny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama