Norman Reedus o Death Stranding a zrušeném Silent Hills
i Zdroj: Spite.cz
Silent Hills Novinka Norman Reedus o Death Stranding a zrušeném Silent Hills

Norman Reedus o Death Stranding a zrušeném Silent Hills

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 11. 2019 09:49

Norman Reedus vychvaluje přátelství s Hideem Kojimou.

Reklama

Norman Reedus alias. Daryl Dixon, kterého může věština znát především z úspěšného seriálu The Walking Dead, ale i z roku 2013 ze sakra odfláklé a recenzentmi zabité hry The Walking Dead: Survival Instinct, která si vykoledovala neskutečných 3.5 / 10. Tím Normanova cesta hrami skončila, než potkal legendárního vývojáře her Hideo Kojimu.

Samotný Kojima oslovil Reeduse skrze svůj nový projekt, horor P.T., který měl být jakou si demoverzí pro očekávaný a v tu dobu oznámený horor Silent Hills. P.T. stihl vyjít pouze na PlayStation 4, Kojima se ale rozhádal s Konami, které mělo obě hry pod palcem, ti mu vypověděli smlouvu a zrušili jak P.T., tak Silent Hills, kde v obou případech měl působit právě Norman Reedus jako hlavní protagonista. 

Kojima se však s Reedusem nerozloučil a představil mu plány s Death Stranding. Ti Normana natolik uchvátily, že na celé P.T. a Silent Hills úplně zapomněl, prozradil v nejnovějším rozhovoru. 

"Bylo to úplně něco jiného, Silent Hills už hráči znali, věděli co od hry čekat a jak asi bude vypadat. Když projekt padnul, nevěděl jsem, co bude dál, Kojima mi ale představil plány s Death Stranding a mě se to líbilo.

Kojima je jako Beatles, když vystoupil na The Game Awards, dospělí chlapi brečeli a křičeli radostí.

“S Hideem jsme nyní přáteli a navštěvujeme se i při rodinných sešlostech.” — Norman Reedus 

Death Stranding vychází už zítra pouze na PlayStation 4 včetně českých titulek (PC verze v létě 2020). Hra už dokonce dostala své recenze, jak dopadla? Dle očekávání, objevilo se i spousty desítek z deseti. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama