Next-gen konzole Switch má dorazit o Vánoce
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Next-gen konzole Switch má dorazit o Vánoce

Next-gen konzole Switch má dorazit o Vánoce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 3. 2021 17:20

Bylo by na čase, aby společnost Nintendo vydalo next-gen konzoli Switch, i o tu původní je stále velký zájem.

Reklama

Vývoj her je náročnější a to se samozřejmě podepisuje na HW specifikacích. Zatím co PC hráči neustále upgradují své sestavy, společnosti Sony a Microsoft se též podřídily a vydaly PlayStation 5 a XBOX Series X/S, posun v nárocích je každoročně znát. Reagovat tak zkrátka musí i společnost Nintendo, která v roce 2017 překvapila ne jen nás, obrovský zájem hráčů překvapil také společnost Nintendo, která nyní hlásí více než 80 milionů prodaných kusů, což je bez debat obrovský úspěch. 

V roce 2019 pak vyšla Lite verze, lehce ořezaná původní konzole Switch z roku 2017, která však měla své výhody. 

Nyní je ale čas na velký upgrade hardwaru. Pokud Nintendo chce pokračovat a budovat komunitu Switche, bude muset přijít s next-gen verzí. A ta se podle důvěryhodných zdrojů chystá, přišla stím například agentura Bloomberg. Ta tvrdí, že konzole je již v přípravě a Nintendo ji chystá k prodeji už na tyto Vánoce. To je překvapivě velmi brzy, pokud to tak ale opravdu bude, oznámení, představení a zahájení předobjednávek nebude daleko.

Bloomberg dále tvrdí, že konzole by měla disponovat OLED displejem, 4K rozlišením a lepší odezvou. Vylepšená by měla být i dobíjecí stanice, která mimo nabíjení údajně nabídne další výkon navíc. Co všechno je a není pravda se dozvíme snad už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama