Netflix expanduje do video her
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Netflix expanduje do video her

Netflix expanduje do video her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 7. 2021 15:39

Už se o tom několik možná měsíců spekuluje. Nyní to bylo oficiálně potvrzeno. Netflix zkusí novou kategorii, pustí se do her.

Reklama

Společnost Netflix právě potvrdila už několik měsíců staré spekulace. Vyzkouší mimo seriálů a filmů také kategorii videoher. Jakým směrem se chystá vydat prozatím není jasné, veškeré plány a vývoj her je na samém začátku, nicméně jsou dvě možnosti.

 

Vlastní studio

Jelikož jde o světového giganta s obrovskými výdělky, je pravděpodobné, že si Netflix zařídí vlastní interní vývojářské studio. Náměty a zajímavé značky Netflix dávno má, teď už stačí pouze profíky, kteří vytvoří prvotřídní AAA projekt. 

 

Netflix jako vydavatel

Je zde druhá možnost, Netflix bude chtít vlastní "Game Pass", kam si pomalu nasbírá jednu hru za druhou podobně jako Microsoft. Popřípadě propůjčí své značky velkým společnostem jako je právě XBOX, Ubisoft, EA a další - ti by jim pořádný AAA projekt jistě vytvořily.

A jak to bude s předplatným? Podle dosavadních plánů, nám bude stačit již aktivní předplacený účet na Netflixu. Další informace se ale pravděpodobně dozvíme až za několik měsíců.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama