Nejhranější free onlinovka je DC Universe
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Nejhranější free onlinovka je DC Universe

Nejhranější free onlinovka je DC Universe

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 11. 2011 14:03

11.11. 2011 | Autor: Jakub Hergesell Nejhranější onlinovkou se stala hra DC Universe, že jí ještě neznáte? Tak si pojdte přečíst nějaké to menší info + download hry. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
11.11. 2011 | Autor: Jakub Hergesell
Nejhranější onlinovkou se stala hra DC Universe, že jí ještě neznáte? Tak si pojdte přečíst nějaké to menší info + download hry.
Online hra DC Universe vznikla před několika měsíci. Výrobce hry ji dal jako FREE TO PLAY, tedy hru zdarma. O tom už se ale vědělo déle, že to takhle bude. První týdny, kdy hra byla zdarma se registrovalo a začalo hrát miliony lidí. 
Jeden z výrobců prohlásil,,Lidé byli nadšeni, že jsme ji dali zdarma''
Ve hře si vyberete jednoho z hrdinů, jsou to většinou ti, které dobře známe. Superman, Batman ale také Sub Zero nebo Kapitán Amerika. 
Hrát může naprosto každý. Hra je officiálně zdarma a proto je její stažení legální. Stahovat ji můžete už ted na ofiko webu www.dcuniverseonline.com.
Hra se bude postupem času zlepšovat a budou stále aktualizace s novými možnostmi pro Vás. První změna by se měla ukázat už do konce Vánoc. Změny však nečekejte nějak extra velké, hru by to akorát zkazilo.

SPITE TV - Gameplay

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama