Nechybělo moc a CliffyB mohl vytvořit FPS hru Alien, proč to nevyšlo?
i Zdroj: Spite.cz
LawBreakers Novinka Nechybělo moc a CliffyB mohl vytvořit FPS hru Alien, proč to nevyšlo?

Nechybělo moc a CliffyB mohl vytvořit FPS hru Alien, proč to nevyšlo?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 2. 2020 07:37

CliffyB byl společně s Boss Key Productions v kontaktu se společností 20th Century Fox, kde málem úspěšně domluvil práce na FPS akci Alien, která by se odehrávala na zemi v hlavní roli s již dospělou Newt.

Reklama

Veterán Cliff Bleszinski alias CliffyB v roce 2015 představil své nové studio se kterým také přinesl roky připravovaný titul LawBreakers. Hru ale už za pár týdnů od vydání nikdo nehrál a první problém byl na světě. Cliff a zbytek studia Boss Key Productions to zkusili s battle-royale hrou Radical Heights, což byl průser už po prvním zveřejněném traileru a následné otevřené betě. 

Studio tak skončilo ještě předtím, než stačilo dokončit i další rozdělané projekty  DragonFlies, DogWalkers a Donuts. Vše padlo a studio v polovině roku 2018 definitivně skončilo. Nicméně právě vyšla na povrch zajímavá informace i o dalším plánovaném projektu.

CliffyB byl společně s Boss Key Productions v kontaktu se společností 20th Century Fox, kde málem úspěšně domluvil práce na FPS akci Alien, která by se odehrávala na zemi v hlavní roli s již dospělou Newt. Nechybělo moc a vývoj mohl začít. Jenže pro smůlu Cliffyho právě společnost Fox kupovalo Disney, které plány zatrhlo a tak vše padlo.

A co dělá CliffyB aktuálně? Píše divadelní hry, po velkém neúspěchu svého studia oznámil, že už nikdy nebude dělat videohry. Nicméně aktuálně se zajímá o práci ve vývoji série Gears of War.

 
Zdroj: VG247
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama