NÁVOD: k čemu je dobrý ORIGIN
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka NÁVOD: k čemu je dobrý ORIGIN

NÁVOD: k čemu je dobrý ORIGIN

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2012 16:28

14.2. 2012 - Protože se nám začaly objevovat emaily o tom, že Vám hra vypise nutnost klientu ORIGIN a Vy nevíte co stím, tak jsme se rozhodli to trochu popsat a ukázat na co to vlastně je + ORIGIN u nás zdarma stáhnete. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
14.2. 2012 - Protože se nám začaly objevovat emaily o tom, že Vám hra vypise nutnost klientu ORIGIN a Vy nevíte co stím, tak jsme se rozhodli to trochu popsat a ukázat na co to vlastně je + ORIGIN u nás zdarma stáhnete.
NÁVOD: k čemu je dobrý ORIGIN
ORIGIN je skoro nový klient. Pokud znáte Steam, je to na stejném principu, jen od společnosti EA, která vydává každý měsíc i více jak 2 hry. Od roku 2012 se všechny hry od Eletronic Arts budou hromadit na klientu ORIGIN. 
Origin je program, který se spojí s novými hrami od EA (ted už od více společností, ovšem převážně od EA) a tím Vám zajistí 100% funkčnost hry. Některé tituly, neboli většina her se bez klientu nespustí.
Origin je program, který má asi 5 MB a stáhnete jej na officiální stránce ORIGIN.com. Je uplně zdarma a registrace Vám potrvá maximálně pár minutek. Údaje, které zadáte si pečlivě uschovejte, budete je potřebovat u každé NOVÉ hry od EA. Zadané údaje při registraci můžou také žádat hry, které jsou dělané hlavně pro multiplayer, tyto hry se spouští přes stránku jako například Battlefield 3 na (battlelog.com). I tam zadáte stejné jméno a heslo.
Také je potřeba říci, že ORIGIN slouží ke koupi digitálních her. Hru máte hned, nemusíte čekat až Vám přijde CD, ale pohodlně si hru stáhnete na Váš registrovaný účet. Pokud ji po čase odinstalujete z PC, na ORIGINU stále bude a můžete si ji kdykoliv nainstalovat zpět. Všechny koupené hry, hrantelné dema nebo bety se Vám ukládají do seznamu. V programu se rychle naučíte, je přehledný, design velmi pohledný a procházení programu velmi rychlý. Nesmíme ovšem zapomenout, že ORIGIN také vlastní DEMA od EA ke stažení zdarma a má k dispozici i několik flash her.
Jedno malé Velké upozornění: Pokud se přesně rok nepřihlásíte na svůj účet ORIGINU, přijde o všechny i zakoupené hry. Ano, je to velmi hloupé, snad se to jednou změní.
NÁVOD: k čemu je dobrý ORIGIN
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama