Naughty Dog hledají specialistu grafiky NVIDIA, míří The Last of Us na PC?
i Zdroj: Spite.cz
Horizon: Zero Dawn Novinka Naughty Dog hledají specialistu grafiky NVIDIA, míří The Last of Us na PC?

Naughty Dog hledají specialistu grafiky NVIDIA, míří The Last of Us na PC?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2020 11:44

The Last of Us, jedna z nejlepších singleplayerových her vůbec, která však bohužel, vyšla pouze na konzoli PlayStation 4. Je velká škoda, vidět takové umělecké dílo pouze na jedné platformě, minimálně PC verze se zdála vhledem k úspěchu značky nerealná. T

Reklama

The Last of Us, jedna z nejlepších singleplayerových her vůbec, která však bohužel, vyšla pouze na konzoli PlayStation 4. Je velká škoda, vidět takové umělecké dílo pouze na jedné platformě, minimálně PC verze se zdála vhledem k úspěchu značky nerealná. Tedy jen do dnes!

Tvůrčí studio Naughty Dog na svých oficiálních stránkách nabízejí několik inzerátů s volnými místy pro další vývojáře. S velkým překvapení hledají i specialisty, kteří rozumějí architektuře NVIDIA a DirectX 12. Proč NVIDIA, když konzole PlayStation 4 i next-gen PlayStation 5 poběží na procesorech i grafické kartě AMD? Lidé mají jediné vysvětlení, The Last of Us vyjde v dohledné době na PC! 

Pokud by se tak stalo, tak pravděpodobně jen v případě prvního dílu, ten se totiž neprodává tak, jako dříve a udělal by konzoli PlayStation 5 a The Last of Us 2 dokonalou reklamu, která by možná dokopala hráče si vše koupit. To samé se možná plánuje s Horizon: Zero Dawn, to také údajně míří na PC a stejně tak by mohlo udělat reklamu druhému dílu, který vyjde exkluzivně na PS5. Je ale možné, že Naughty Dog vůbec nepřipravují PC verzi, ale kutí něco jen pro interní účely ve studiu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama