Naděje o Silent Hills opět žije, ovšem s velkou podpásovkou
i Zdroj: Spite.cz
Silent Hills Novinka Naděje o Silent Hills opět žije, ovšem s velkou podpásovkou

Naděje o Silent Hills opět žije, ovšem s velkou podpásovkou

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 5. 2015 13:20

Na internetu, se z důvěryhodného zdroje objevila zpráva, že Konami na Silent Hills nepřestali pracovat.

Reklama
Na internetu, se z důvěryhodného zdroje objevila zpráva, že Konami na Silent Hills nepřestali pracovat. Spekulace totiž říkají, že hru možná potají odkoupil Microsoft pro svůj Xbox One. Původně horor měl vyjít na PlayStation 4 a někdy se mluvilo i o PC verzi, jenže co teď, věříme spekulacím?

Nás občas spekulace baví a tak jsme neváhali a s touhle velmi zajímavou informací běžíme rovnou za Vámi. To, že by mohl Microsoft odkoupit hru je velmi pravděpodobné, demoverze P.T. totiž zmizela z PS Storu a to je samozřejmě dost divné, hned několik dní na to jsme se totiž dozvěděli, že Silent Hills bylo kvůli neshodám tvůrců stornováno.

Zpráva pochází od anonymního zdroje, který už před nějakou dobou informoval o různých "spekulacích", které se zatím vždy ukázaly jako pravdivé. My jsme samozřejmě dost zvědaví, zda tohle ve finále bude pravda, takovým způsobem přebrat exkluzivní hru, to se jen tak nevidí. Samozřejmě to můžeme vidět i z té druhé strany. Než aby hra nevyšla vůbec, tak se ji třeba dočkáme alespoň na Xbox One.

Čtěte více o pozastaveném vývoji Silent Hills

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama