Na novém Call of Duty mají údajně pracovat hned 3 studia
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Na novém Call of Duty mají údajně pracovat hned 3 studia

Na novém Call of Duty mají údajně pracovat hned 3 studia

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 2. 2020 12:51

Že se i letos dočkáme nového Call of Duty je jisté, prozradily to dnešní informace z finanční zprávy Activisionu. Co nás ovšem ve zprávě překvapilo, byly informace o letošním COD. Hlavním studiem má být Treyarch, který však podle propočtů měl vydat svůj díl až za rok. Podle spekulací se dočkáme Call of Duty: Black Ops 5.

Reklama

Že se i letos dočkáme nového Call of Duty je jisté, prozradily to dnešní informace z finanční zprávy Activisionu. Co nás ovšem ve zprávě překvapilo, byly informace o letošním COD. Hlavním studiem má být Treyarch, který však podle propočtů měl vydat svůj díl až za rok. Podle spekulací se dočkáme Call of Duty: Black Ops 5

Letos mělo vyjít Call of Duty od Sledgehammer Games, jenže to má mít údajně interní problémy se studiem Raven Software. A právě tyto neshody zapříčinily, proč je to letos na Treyarchu. Obě zmíněné studia aktuálně jen pomáhají.

Co z toho nakonec bude se dozvíme už brzy, představení nového Call of Duty 2020 by mohlo proběhnout mezi dubnem a červnem, vydání se pak plánuje klasicky na konec roku 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama