Na kolik peněz by Vás vyšlo odemknutí všeho ve For Honor?
i Zdroj: Spite.cz
For Honor Novinka Na kolik peněz by Vás vyšlo odemknutí všeho ve For Honor?

Na kolik peněz by Vás vyšlo odemknutí všeho ve For Honor?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 3. 2017 23:23

Na kolik peněz by Vás vyšlo odemknutí všeho ve For Honor?

Reklama
Jeden z nejnovějších přírůstků do rodiny Ubisoftu, RPG hra For Honor vyšla teprve nedavno, vývojáři věřili ve velký úspěch, který hra má, přesto ji ale už 80% hráčů opustilo. A věřili si natolik, že aby jste si ve hře odemkli všechny věci, vyjde Vás to na pořádný balík.

Prodeje #For Honor by Ubisoft mohl chválit, byly vysoké. A právě proto možná nasolili takovou cenu za obsah, který si ve hře můžete zakoupit za realné peníze. Ubisoft zkrátka věřil, že ve hře strávíme stovky hodin, to se ale nedaří, o hru se hodně rychle ztratil zájem, podle statistik na Steamu hru opustilo téměř 80% hráčů. 

Nás však nyní zajímá finální cena obsahu, který si každý hráč může zakoupit. Spočítal to týpek z Redditu jménem bystander007. Podle jeho výpočtu by nás to vyšlo na obrovských skoro

800$ (necelých 20.000 Kč)

. Nic ale není povinné, všechen obsah si můžete odemknout i běžným hraním, díky kterému získáváte herní měnu (železo). Tady je ale další kámen úrazu. Podle bystander007 by jste museli hrát XX hodin denně a takhle dlouhé dva roky a půl, aby jste všechno odemknuli bez toho, aby jste po zakoupení hry museli do hry vložit další peníze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama