Na jaké hry se těšit v únoru
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Na jaké hry se těšit v únoru

Na jaké hry se těšit v únoru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 1. 2012 23:26

31.1. 2012 První měsíc je za námi a poslední týdny nevyšla žádná extra hra, která by stála za to koupit nebo alespoň hrát. Teď se blíží konecně dny, které přinesou první herní pecky! Pojďme se detailně podívat. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
31.1. 2012 První měsíc je za námi a poslední týdny nevyšla žádná extra hra, která by stála za to koupit nebo alespoň hrát. Teď se blíží konecně dny, které přinesou první herní pecky! Pojďme se detailně podívat.
Vyjde pravděpodobně více her, ale my Vám představíme alespoň v rychlosti 3, které jsou podle nás nejlepší za měsíc únor. Ovšem Vás chci předem upozornit, i když je přesný datum například 21.2., je možné že to vydavatel ze dne na den změní, jakož tomu bývá.
Na jaké hry se těšit v únoru
Kingdoms of Amalur: Reckoning
RPG hra, v které si klasicky sbíráte brnění, zbraně. Více informací se můžete dočíst v našem deseti minutovém popisu hry, kdy jsme měli možnost odzkoušet DEMO. Graficky hra vypadá dobře, asi jako většina dnešních RPG her. Ovládání postavy též není nějak obtížné, co se mi ale líbilo, byl inventář - přehledný, jasně viditelné co máte nově sebraného, kolik Vám to přidá na brnění o proti tomu co máte atd. Kliknutí na nadpis Vás odkážeme na Gameplay ze hry.
Na jaké hry se těšit v únoru
Alan Wake
Akční adventura, možná napůl hororvý thriler. Nadaný spisovatel Alan Wake začíná mít noční můry, bohužel ty se mu stávájí i běžném životě. Ve hře se budeme bát, zkoumat a hlavně v určitých častech přemýšlet, co udělat, kam se kouknout. Děj a vlastně celá hra se odehrává v městě bydliště Alana - Bright Falls. Kliknutí na nadpis Vás odkážeme na Gameplay ze hry.
Na jaké hry se těšit v únoru
Syndicate 2012
Akční FPS hra, která si už teď, ještě před vydáním, po shlédnutí prvních trailerů, gamepleyů nebo COOP můžeme spekulovat, že půjde o TOP hru roku. Určitě bude mezi kandidáty, mezi top hry roku 2012. Jak jsme již psali v PREVIEW hry - EA se podle nás nechala inspirovat nejlepšími akčními hrami, které vydali. Mirror's Edge a Battlefield 3. To už můžete poznat i z trailerů. Hra dost také připomíná velmi populární titul Deus Ex: Human revolution. Více informací se dočtete v našem PREVIEW.
Na jaké hry se těšit v únoru
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama