Na internet unikla pre-gold PS4 verze Horizon: Forbidden West
i Zdroj: Spite.cz
Forbidden West Novinka Na internet unikla pre-gold PS4 verze Horizon: Forbidden West

Na internet unikla pre-gold PS4 verze Horizon: Forbidden West

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 1. 2022 07:23

Tak tohle se PlayStationu znovu nepovedlo, po internetu koluje ruská verze téměř hotové hry Horizon: Forbidden West.

Reklama

Na internet před několika málo hodinami unikly nové záběry z ruské verze Horizon: Forbidden West, šlo o pár screenshotů, které však prozradily menší detaily z příběhu a odhalily tak první možné spoilery, ty sem samozřejmě přidávat nebudeme. Nicméně z prakticky neškodného úniku se rázem stal průser, zjistilo se, že internetem koluje pre-GOLD verze, tedy téměř hotového Horizon 2 na PlayStation 4.

Je tak otázkou času, kdy se dostane do nesprávných rukou podobně jako The Last of Us 2, PlayStation v tu dobu zažíval opravdu špatné dny, někdo totiž natáčel videa, spoiloval a prozradil kompletní příběh celé hry včetně kompletního konce. To samozřejmě značku poškodilo a ne jen to, hráčům, kteří z nepochopitelných důvodů vše sdíleli, situace zkazila veškeré překvapení a příběhovou linku.

Dejte si pozor, na co budete v následujících dnech koukat, tedy hlavně především ve spojení Horizon 2. To vychází na PlayStation 4 a 5 až 18.2. 2022, předobjednat si jej můžete například na JRC.cz, kde hru najdete s českou lokalizací.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizi. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama