Na Dead Island 2 se opět pracuje!
i Zdroj: Spite.cz
Dead Island 2 Novinka Na Dead Island 2 se opět pracuje!

Na Dead Island 2 se opět pracuje!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 11. 2016 12:29

Na Dead Island 2 se opět pracuje!

Reklama
Hurá, vydavatelský dům Deep Silver konečně promluvil o budoucnosti značky a série Dead Island, přičemž řekl, že Dead Island hraje pro budoucnost velkou roli. Potvrdili také, že hra je konečně opět ve vývoji, toho se nově ujmulo studio Sumo Digital (tvůrci Forza Horizon 3 či Crackdown 3).

#Dead Island 2 byl oznámen na E3 v roce 2014, první trailer prozradil, že epidemie vypukne v Kalifonii, čekat tak na nás mělo krásné prostředí a milióny lidí (zombíků). Později přišla informace o tom, že hra nabídne už klasicky otevřený svět s kooperací až pro osm hráčů, vše nasvědčovalo parádnímu pokračování.

Jenže pak přišel první gameplay a 10 minutové demo po kterém bylo naprosto jasné, že tohle nepůjde. Stejný názor na to mělo také vydavatelství Deep Silver, kteří uznali, že takhle by série dál jít neměla a tak vývoj ukončili a rozloučili se s týmem vývojářů z Yager studia.

Dlouhé měsíce se o hře nemluvilo, hodně se předpokládalo, že série umřela, jenže, nyní přišli Deep Silver stím, že značka Dead Island je pro ně něco, s čím seknout nechtějí a oznámili tak vývoj hry pod jiným studiem - Sumo Digital. Jak se vývoji daří, kdy hra vyjde atd už ale bohužel nikdo neřekl.

Níže starý trailer z roku 2014.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama