Na Dead Island 2 pracuje opět jiné studio
i Zdroj: Spite.cz
Dead Island 2 Novinka Na Dead Island 2 pracuje opět jiné studio

Na Dead Island 2 pracuje opět jiné studio

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 12. 2018 01:22

Pokračování akčního survivalu Dead Island společnosti Deep Silver je sice od vývoji už několik let, bohužel si ho ale přehazuje jedno studio se druhým. Tohle nesvědčí nic dobrého. Jaké studio se postará o vývoj?

Reklama

Zdá se, že Deep Silver opravdu hodně stojí o to vydat Dead Island 2. Už po několikáté se totiž změnilo vývojářské studio, které se vším začíná od začátku. Proč? Vydavatelství není spokojené s vývojem. Když už to v polovině letošního roku vypadalo opravdu nadějně "S Dead Island 2 stále počítáme", psalo Deep Silver.

Po Techlandu, které se postaralo o první díl a odmítlo pracovat na dvojce, se do vývoje v roce 2015 pustilo studio Yager, které dokonce přineslo několika minutové záběry, ty však byly tragické a my byli šťastní, že takhle, nakonec hra vypadat nebude. Vývoj se tak resetoval a předal se tvůrcům studia Sumo Digital, ani to však hru nedokončí. 

Novým studiem, které si vývoj přivlastnilo je Dambuster Studios, které připravilo hru Homefront: The Revolution, ta nedopadla zrovna dvakrát nejlépe. Doufejme, že se někdy Dead Island 2 v kvalitním provedení opravdu dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama