Mixer ulovil další hvězdu Twitche, Shrouda
i Zdroj: Spite.cz
Apex Legends Novinka Mixer ulovil další hvězdu Twitche, Shrouda

Mixer ulovil další hvězdu Twitche, Shrouda

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 10. 2019 00:47

Je to skoro tři měsíce, co jsem hvězda populárního Fortnite, streamer Ninja oznámil konec streamování na Twitchi. Přešel ke konkurenčnímu Mixeru, kde kdysi začínal. Stejně tak se rozhodl Shroud.

Reklama

Ještě před pár lety se zdálo, že Mixer, streamovací služba od Microsoftu pomalu umře. Jak se ale zdá, vedení se rozhodlo posílit a investovat do služby. A investovalo do toho nejlepšího. Žádné nové funkce nebo design, ale smlouvy s nejoblíbenějšími streamery z Twitche. 

Před zhruba třemi měsíci jsme Vás infomovali o konci oblíbeného, bláznivého streamera Ninja, který si plácnul s Microsoftem a opustil svou obrovskou komunitu na Twitchi. Přešel ke konkurenčnímu Mixeru. 

Stejně tak se aktuálně rozhodl mistr FPS her, Michael "shroud" Grzesiek. Ten v posledních letech streamoval především Counter Strike: Global Offensive, PUBG nebo Apex Legends. Na Twitchi má aktuálně necelých 30 tisíc předplatitelů. Je přechod k Mixeru správným krokem? To Shroud pozná v následujících měsících. Na internetu se objevily zprávy, že zatím co Twitch si své "poklady" streamery nehýčká, konkurenční Mixer nabízí kontrakty až na 5 let. Shrouda tak minimálně dalších pět let uvidíme exkluzivně na Mixeru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama