Ministerstvo Bolívie si stěžuje na Ghost Recon: Wildlands
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Ministerstvo Bolívie si stěžuje na Ghost Recon: Wildlands

Ministerstvo Bolívie si stěžuje na Ghost Recon: Wildlands

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2017 12:12

Ministerstvo Bolívie si stěžuje na Ghost Recon: Wildlands

Reklama
Zdá se, že Bolívie nemá pouze spousty zásob koky, ale také spousty chytrých hlav v ministerstvu. Vláda a ministerstvo Bolívie podalo oficiální stížnost na Francouzské studio Ubisoft, konkrétně na hru Ghost Recon: Wildlands. Proč? Zajímavá stížnost má i celkem rozumné vysvětlení.

Už od samotného vydání Ubisoft prezentuje svoji hru #Ghost Recon: Wildlands, která se odehrává v Bolívii (stát v jížní Americe sousedící s Peru nebo Brazílií) jako naprosto zlou zemi plnou drog a mafiánských kartelů. Pokud jste hráli betu, určitě jste viděli spousty hlídek a neustále zmiňování o drogách apod. A přesně to se nelíbí vládě země Bolívie, podle nich si teď celý svět bude myslet, jaká je Bolívie špatná země. Přitom se ve skutečnosti o Bolívii mluví o jako nejméně problémové zemi v Jížní Americe.

Ubisoft samozřejmě zareagoval stím, že země Bolívie je jen podtext celého fiktivního příběhu. Co je ale pravda, Bolívie je dokonalá zásobárna koky, tedy rostliny, z které se následně dělá droga kokain. Co z tohodle nakonec bude nevíme, každopádně kdyby každá země měla podávat stížnosti, spousty her by nemohlo vzniknout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama