Microsoft: The Last of Us 2 je prvotřídní hra bez konkurence
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Microsoft: The Last of Us 2 je prvotřídní hra bez konkurence

Microsoft: The Last of Us 2 je prvotřídní hra bez konkurence

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 5. 2021 18:23

Vydání The Last of Us 2 zrecenzoval také Microsoft a nešetří chválou, The Last of Us 2 nemá konkurenci, tvrdí.

Reklama

Už v minulém článku jsme se poprvé zmínily o uniklých dokumentech společnosti Microsoft, ve kterých jsme se mimojiné mohli dočíst o pouze časové exkluzivitě STALKER 2 pro XBOX Series X/S, z dokumentu vyplývá, že očekávaný survival se po už zhruba 90 dnech od vydání objeví i na PlayStation 5.

Dokumenty odhalují ale mnohem více, než by si asi Microsoft přál. Kromě dalších informací, které prozatím studujeme jsme se mohli dočíst názoru Microsoftu na hru The Last of Us 2, tedy na hru od největšího konkurenta, společnosti Sony. 

Není tajemstvím, že všechna herní studia mají vlastní recenzenty, kteří testují a hrají hry konkurence, kdy následně vydají interní recenzi, ta se však nikdy nemá dostat na veřejnost. Bohužel se tak stalo a Sony může být na Naughtly Dog stojící za TLOU 2 opravdu pyšná. V dokumentech se píše...

"Vizuál a detaily ve hře jsou nejlepší ve své třídě, hra nemá konkurenci. Skvělé jsou obě hlavní postavy ve hře, stejně tak jejich spojenci. Ve hře skvěle pracuje denní cyklus i změna počasí."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama