Microsoft oficiálně představil Game Mode pro Windows 10
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Microsoft oficiálně představil Game Mode pro Windows 10

Microsoft oficiálně představil Game Mode pro Windows 10

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 1. 2017 07:37

Microsoft oficiálně představil Game Mode pro Windows 10

Reklama
Microsoft před několika hodinami oficiálně představili herní mód pro operační systém Windows 10. Díky nemuž by se mělo dostat více výkonu v PC do hry, znamená to tedy větší FPS v hrách. Pro uživatele programu Windows Insider bude tato funkce už dnes k dispozici pomocí aktualizace.

Dlouho spekulovaný Game Mode pro Windows 10 je realitou. Už dnes by všichni lidé zařazení do Windows Insider měli obdržet aktualizaci, která Vám herní mód nainstaluje. Po zapnutí herního módu se všechny části PC zaměří především na hranou hru a vše na pozadí se "zpomalí", k hrám se tak dostane větší výkon, což zapříčiní větší FPS/optimalizaci. 

Jediné obavy panují kolem exkluzivity herního módu. Podle důvěryhodné stránky Windows Central, bude Game Mode dostupný pouze pro hry od Microsoftu, tedy Halo, Forza, Quantum Break a další, které můžete zakoupit ve Windows Store. Ukázku, kterou Microsoft použil ve svém traileru je také z hry od Microsoftu - Forzy Horizon 3. Podle ale dalších stránek to vypadá, že bude úplně jednou, zda-li si pro módu vložíte i jiné hry, které například koupíte na Steamu, Originu či Uplay a další. 

Uvidíme, jak to nakonec všechno bude. Lidé využívající program Windows Insider se mohou těšit už na dnes, kdy dorazí aktualizace. Ostatní musejí počkat ještě nějaký ten týden. Níže trailer věnovaný hernímu módu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama