Microsoft obhajuje "slabší" grafiku v Halo Infinite
i Zdroj: Spite.cz
Halo Infinite Novinka Microsoft obhajuje "slabší" grafiku v Halo Infinite

Microsoft obhajuje "slabší" grafiku v Halo Infinite

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2020 11:42

Že se Vám zdál grafický kabátek Halo Infinite zastaralý? I nám. Microsoft reaguje na kritiku hráčů.

Reklama

V pátek večer jsme mohli vidět první gameplay z příběhu dlouho očekávaného Halo Infinite. Mělo jít o zlatý hřeb večera, nicméně první záběry hráče zklamaly. Vypadaly dost zastaralé, nevynikly ani animace. Hráči to dali tvůrcům jasně najevo. Takhle má vypadat vlajková hra pro Xbox Series X? Popravdě, dle mého názoru, první ukázka vypadala dobře možná, kdyby byla prezentována na Xbox One.

K velké kritice se vyjádřil Microsoft.

"Odprezentované záběry pocházejí ze starší verze Halo Infinite. Vše bylo odprezentováno na PC (s XBOX gamepadem) s podobným HW, který skrývá Xbox Series X. Hra se mění týden od týdne a při finálním vydání půjde o vizuálně úžasnou hru."

Zmínit musíme také rozborku od Digital Foundry, kteří si odprezentované demo několikrát prohlédli a ke stavu se vyjádřili. Podle nich hra nevypadá zastarale, jen byla často ve stínu, kde tolik nevyniknou detaily například zbraní. My už se těšíme na další ukázku ze hry, nejlépe tedy na aktualizovanou verzi hry.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama