Metro: Last Light má za sebou první recenzi, jak dopadla?
i Zdroj: Spite.cz
Metro: Last Light Novinka Metro: Last Light má za sebou první recenzi, jak dopadla?

Metro: Last Light má za sebou první recenzi, jak dopadla?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 5. 2013 22:07

Každý by chtěl být ten první, kdo udělá pro svět recenzi. I když hra officiálně vychází až 17.5. 2013, podařilo se jednomu zahraničnímu magazínu udělat recenzi. Každou, kterou udělali brali velmi vážně a přísně, jak dopadlo Metro: Last Light?

Reklama

Server EDGE svoji recenzi zveřejnil dnes, ovšem od výrobce jsou jasně dané podmínky prodeje hry a pokud ji sám neposkytne magaínům, měli by mít všichni smůlu. Hra officiálně vychází až za 6 dní. 

Posílali jsme Vám první screeny ze hry, několik gameplay videí, které byly opravdu strašidelné nebo jste se mohli podívat na hw požadavky

I tak jsme recenzi viděli. Několik záporných věcí tam bylo, každopádně těch kladných bylo očividně mnohem více. Kde magazín hru vzal zatím není jasné, každopádně recenze byla dost dlouhá a konečně hodnocení dostala 8 / 10. Je to rozhodně velmi dobré hodnocení, které opravdu dostávají pouze kvalitní tituly. A co vy, plánujete si hru Metro: Last Light koupit? Nebo jinak pořídit? Určitě Vás nezklame. Celkové hodnocení recenzí Vám přineseme již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama