Metro: Last Light - 12. minut ze hry + nové informace
i Zdroj: Spite.cz
Metro: Last Light Novinka Metro: Last Light - 12. minut ze hry + nové informace

Metro: Last Light - 12. minut ze hry + nové informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2012 09:36

Nové video přímo od výrobce prozrazuje něco o kategorii hry. Je dobře vidět včem se hra od minulého dílu změnila. 12. minutový video preview od tvůrce můžete sledovat již nyní. Hra se zatím zdá být kvalitním kouskem, podívejte se sami.

Reklama

První díl byl celkově průměrnou hrou, nic velkého nepředstavovala, možná až na dobrý nápad v metru. Druhý díl, který nese jmenovku Last Light vyjde už v březnu 2013 a do hry nyní zahrnuje i stealth, který se pro přesně hry tohoto typu hodí. Zhasnout světlo, potichu zneškodnit nepřátele a jít dále. Samozřejmě stealth nepomůže vždy, někdy někde na Vás vyskočí jakási nestvůra, kterou zkrátka musíte oddělat.

Pokud se Vám bude dařit, můžete potichu sfouknout svíčku, vyšroubovat žárovku nebo to zkrátka celé potichu projít. Rambo styl samozřejmě použít můžete, ale nevychutnáte si tak hru. Pokud ve hře použijete laser na zbrani, nepřátele jej uvidí, proto pokud budete chtít použít stealth, doporučujeme noční optiku, tlumiče na vše co jde a přikrčení. No podívejte se na video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama