Metal Gear Solid: Ground Zeroes - Video + info
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Metal Gear Solid: Ground Zeroes - Video + info

Metal Gear Solid: Ground Zeroes - Video + info

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 9. 2012 20:11

2.9. 2012 Autor: Jakub Hergesell Číst a komentovat Metal Gear Solid: Ground Zeroes metal

Reklama

Metal Gear Solid: Ground Zeroes

Před pár dny jsme Vás informovali o 25. výročí serie Metal Gear Solid. Dále jsme Vám psali, že v roce 2013 vyjde další díl - Ground Zeroes. Teď pro Vás máme ukázku a informace.

Informovali jsme Vás také o tom, co nás v dalším díle čeká. Samozřejmě nezapomeňme na skvělou stealth akci, která zde zkrátka musí být. Co nás ale potěšilo nejvíce - otevřený svět v takové hře může být prostě vážně skvělý.
Kojima, jakož výrobce také zveřejnil první gameplay ukázku o délce 13 minut, která už nějakou tu kvalitu ukazuje. My budeme hrát za postavu - muže, kterého můžete vidět výše, zašedivělý děda jde do akce zachránit své dva přátele.
Když už budeme v otevřeném světě, na základu nebo jiné lokace se budeme moct proplížit jak jen budeme chtít, hlavně nepozorovaně. Využít budeme moct také dopravní prostředky, jako jsou auta nebo vrtulníky. Ovšem vrtulníky nejspíše nebudeme moct řídit sami, ale jen si zavolit cestu, kde nás vysadí. Auto už budeme moct řídit sami, to můžete vidět i v ukázce. 
Bohužel ukázka nám toho s autem moc neukáže, neboť byl hráč nucen vystoupit kvuli obrněnému autu, které se blížilo.
Jak již dobře víme, poslední díly byly pouze pro konzole, ovšem demo, které můžeme vidět níže bylo prezentováno, tedy hráno na PC, takže očekávat můžeme konečně i PC platformu !
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama