Max Payne 3 bude v GTA V !
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Max Payne 3 bude v GTA V !

Max Payne 3 bude v GTA V !

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 8. 2012 12:21

23.3. 2012 - Udiveně koukáte na nadpis článku? Rockstar má nejspíše nějaké plány a opravdu se hlavní postava série Max Payne 3 objeví v Grand Theft Auto V. Potvrdil to officiálně R* na svém webu. Co se vše plánuje? Čtěte. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama

Rockstars také dost jasně uvedl, že Max Payna uvidíme pouze v multiplayeru, který R* také plánuje. každý multiplayer má na výběr několik možný osob a ještě editaci jejich vzledu, to jsme se mohli přesvědčit hlavně v GTA: IV. 

Jak již víme, tak k R* patří také klient Social Club, právě ten má pomoci s Max Paynem. Spekuluju se také, že v mutliplayeru budou i další hlavní postavy z her Rockstars. No co myslíte, nebylo by zajímavé hrát v GTA s max paynem? 

Max Payne 3 bude v GTA V !

Jako novinka bude také sbírání XP jako v jiných hrách. Jelikož se tvrdí, že nové GTA bude vlastně San Andreas 2, tak se spekuluje opět o gangsterech a drogách. Právě o tom bude také multiplayer. Několik XP budeme moct získat, když se pomstíme za našeho kamaráda. 

Multiplayer dále bude obsahovat mod "Free-For-All". Je to server, kde jsou všichni proti všem, je to oblíbený mod například ve hře Call of Duty. Více informací přijde již brzy, nám slíbilo RockStars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama