Madden NFL 21 změní název týmu "Redskins" na Washington
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Madden NFL 21 změní název týmu "Redskins" na Washington

Madden NFL 21 změní název týmu "Redskins" na Washington

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 7. 2020 07:18

Aktuální kauza kolem změny názvu týmu, nemine ani oficiální hru Madden NFL 21.

Reklama

Svět se pomalu, ale jistě mění. Jistě spousty z vás postřehlo, co se aktuálně řeší mezi fotbalisty v Americe. Populární fotbalový tým Washington Redskins už roky napadají indiánští občané, kteří volají a demonstrují kvůli "rasistickému" názvu Redskins, tedy rudoši.

Název Redskins fotbalový tým používá už od roku 1932, kdy byl klub založen. V tu dobu to však žádný problém nebyl, aktuální nepokoje kvůli rasismu ale klub donutily změnit jméno. Fotbalový tým Redskins již oznámil, že změna názvu i loga, kde najdeme hlavu indiána bude brzy změněn. Nový název oznámí brzy. 

Ještě, než ke změně ale dojde, vyjde další fotbalový ročník Madden NFL 21 od EA Sports. To nezapomnělo zareagovat a oznámilo, že tým, původně pod názvem Redskins, najdeme ve hře jako Washington, tedy prozatím, než vedení týmu přijde s novým logem a názvem. Madden NFL 21 vychází 25.8. 2020 na PC, PlayStation 4, Xbox One a později také next-gen PS5 a XBOX SX.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přetěte si více o affiliate programu na spite.cz.
 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama