Kulka, která změní historii - Sniper Elite V2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Kulka, která změní historii - Sniper Elite V2

Kulka, která změní historii - Sniper Elite V2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 12. 2011 20:54

9.12. 2011 Sniper Elite - velmi stará hra, která nám přináší druhý díl s názvem Sniper Elite V2. Už neuvidíme panáčky před sebou - hra se změnila na pohled první osoby FPS. No první video stojí za to zhlédnout! » Číst celý článek | Komentář

Reklama
9.12. 2011 Sniper Elite - velmi stará hra, která nám přináší druhý díl s názvem Sniper Elite V2. Už neuvidíme panáčky před sebou - hra se změnila na pohled první osoby FPS. No první video stojí za to zhlédnout!
Sniper Elite V2 nám přináší pouze jedno video, ale už to ukazuje na to, že se bude jednat o pecku! Samozřejmě opět budeme vlastnit sniper pro odstřelování nepřátel. Vše se bude odehrávat v roce 1945 v Berlíně - to byl konec druhé světové války. 
Změny od prvního dílu jsou na první pohled vyditelné. Až hráč na videu vystřelí - hra Vám na 100% připomene jednu hru - jakou? Sniper Ghost: Warrior. Proč zrovna warriora? Kulka, která letí němcovi přímo do krku je v slow motion (spomalený záběr). To uvidíte sami. Výrobce hry také v prvnímu traileru napsal - ,,miřte na hlavu, krk, srdce a můžete i na koule". Při smrtelném postřelení se Vám zobrazí průstřel hlavý v zobrazeném "rentgenovém"snímku, uvidíte praskání kostí a čísté průstřeli tělem. 
Graficky hra také nevypadá špatně. Bohužel zatím nevíme žádné podrobnosti. Doufejme, že se co nejdříve objeví nová videa a obrázky s informacemi.
Jediné co se ví, že hra vyjde příští rok na platformu PC, zda bude k dispozici pro PS3 a Xbox se neví.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama