Konečně lze změnit nick na PlayStation: Network
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Konečně lze změnit nick na PlayStation: Network

Konečně lze změnit nick na PlayStation: Network

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 4. 2019 22:08

Už koncem minulého roku jsme Vás informovali, že Sony konečně nabídne změnu Online ID v PlayStation Network. Se změnou nicku mohou přijít i velmi nepříjemné problémy, které Sony zatím neřeší.

Reklama

Už dnes mohou PlayStation 4 hráči využít dlouho plánovanou změnu nicku na PlayStation Network. A přesně, jak jsme psali v Listopadu 2018, změnu uživatelského jména doprovázejí "velké" problémy. Změnit nick si můžeme všichni zdarma, další změna nás už vyjde na 10€, členy PlayStation Plus "pouze" na 5€. Vaše staré jméno zůstane stále pouze Vám, důvodů to má hned několik, spousta lidí se určitě bude chtít vrátit zpět ke svému nebo, teď čtěte dobře, se ke svému jménu BUDETE MUSET vrátit! Proč? Ne všechny hry totiž změnu nicku podporují, podle oficiálního PlayStation blogu tuto změnu podporuje většina PS4 her, hlavně ty vydané od 1.4. 2018, ty už jsou systémově připravené na tyto změny, najdou se ale vyjimky, které budou ukazovat stále staré jméno, v horším případě přijdete o uložené pozice ve hrách nebo zakoupené DLC balíčky. Co dělat, pokud své DLC ztratíte? Sony v tom má jasno, prostě si změňte jméno zpět na to staré a samozřejmě, zaplaťte. Seznam podporovaných her najdete zde.

Možnost změnit si jméno mají pouze PS4 hráči, na PlayStation 3 či 2 tuto změnu nikdy nenajdeme. Kde si můžeme změnit jméno? Možnosti jsou dvě, buď přímo v nastavení své konzole (Nastavení / Správa účtu / Informace o účtu / Profil / Online ID a nebo v prohlížeči na ofiko stránkách

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama