Kojima se údajně udobřuje s Konami a připravují nový Silent Hill
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka Kojima se údajně udobřuje s Konami a připravují nový Silent Hill

Kojima se údajně udobřuje s Konami a připravují nový Silent Hill

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 3. 2020 11:55

Jak už nějakou dobu víme, Konami má pracovat na několika Silent Hill projektech.

Reklama

Před několika hodinami se objevila sakra velká zpráva. Každopádně nejde o oficiální ani potvrzené informace. Jak se ale říká, na každé zprávě něco je. Nicméně hezky popořadě. 

Jak už nějakou dobu víme, Konami má pracovat na několika Silent Hill projektech. Zatím co jeden by měl restartovat sérii, druhý by měl vyjít ve stylu adventur od TellTale, tedy kreslenější grafika a možná několik epizod? To se uvidí až časem. Nyní se ale mluví o třetím projektu, a světě div se, vytvořit by jej měl Hideo Kojima s Konami, ano, tahle dvojka by se díky snahám Sony mohla opět spojit a vytvořit zrušený Silent Hills v hlavní roli s Normanem Reedusem. O hru je totiž enormní zájem i po tolika letech od zrušení, to samé o P.T..

Taková spolupráce ale bude něco stát, teď nemáme na mysli ani tak finance, jako nervy hráčů. Podle všeho se totiž Sony snaží domluvit exkluzivní hru pro PlayStation 5.

Že by právě tohle Kojima teasoval před několika týdny? Jistě tak "malý" tým nebude pracovat na nové hře po Death Stranding a ještě novém Silent Hillu. V následujících několik měsících, možná letech se dozvíme, zda-li z toho něco bude

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama