Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní

Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2012 08:50

18.1. 2012 První dojmy ze Reckoning jsou překvapivé. Popíšeme Vám prvních deset minut hraní a co si myslíme o ovládání, animacích a další věci, co by Vás mohli zajímat. Vše si sami můžete vyzkoušet v právě vydaném DEMU. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
18.1. 2012  První dojmy ze Reckoning jsou překvapivé. Popíšeme Vám prvních deset minut hraní a co si myslíme o ovládání, animacích a další věci, co by Vás mohli zajímat. Vše si sami můžete vyzkoušet v právě vydaném DEMU.
Samozřejmě vše začalo vydanou DEMO verzí na klientu Steam. Velikosti dema je necelé 2 GB, už to dokazuje, že EA nás nešetří a dá nám větší porci z hraní této RPG novinky.
Staženo a nainstalováno, vše to trvalo necelou dvacetiminutovku. Hned ze začátku jsem se střetnul s problémy u spuštění Reckoning. Vše vyřešil restart Steamu a jde se dále. EA nám představilo výrobce a vydavatele. Přicházíme do hry, kde si vybereme postavu, upravím obličej a pleť. Na výběr máte i několik vlastností postavy.
Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní
Než začnete hrát je potřeba upozornit, že musíte použít přihlašovací údaje ke klientu ORIGIN. Je to novinka od společnosti EA, přes který jste nuceni hrát. Přihlášení proběhlo úspěšně a nyní procházím dále snad v nekonečném menu. Nakonec si nastavuji obtížnost. Máte zde EASY, NORMAL nebo HIGH. My, jako vlastníci DEMO verze můžeme zakliknout pouze normal. 
Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní
Po kliknutí na tlačítko hrát mě čekal snad nekonečný loading, po 2 minutách už jsem se lekl, že se to snad seklo! No naštěstí ne a tak po několika minutách načítání můžeme hrát. Byl jsem hozen na jakési místečko, bez věcí, bez zbraně a bez kouzel. Postupem času najdete první truhlici, kde je ukryt meč, vlastně když to nebudeme zdržovat, tak za 10 minut hraní najdete celou obrněnou výstroj. Několik mečů, nožů, ale nakonec se také naučíte kouzlo a najdete magickou hůl, která posloužila opravdu dobře!
Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní
Pokaždý, když seberete něco nového, uloží se Vám to do inventáře, který je naštěstí velmi dobře udělaný a hlavně přehledný. Vidíte kam se Vám nové věci přidali, i jakou mají sílu či brnění. Za 10 minut hraní jsem potkat hned několik nepřátel. Pár z nich vypadalo jako démoni, no však nakonec na mě zaútočili pavouci o velikosti auta! Jen tak se vynořili ze země a já použil kouzlo + magickou hůl, zdolal jsem je do pár vteřin. 
Grafika:
» Graficky si myslim, že hra na tom není vůbec špatně, ano, náročná není, ovšem u RPG her nemůžeme čekat grafiku jako u Battlefield 3 například. Effekty kouzel vypadají dobře, voda a další prostředí jsou též dobře udělané. 
Ovládání:
» reckoning není udělaný vůbec složitě a to dává hře velké plus. Používáte všechny známe tlačítka jako u jiných her. 
- W,A,S,D: pohyb postavy.
- L CTRL: sprint
- PTM: kouzla
- LTM: používání zbraně / meč, luk apod.
- MEZERNÍK: skok vpřed
- L SHIFT: obrana štítem
- C: přikrčení
- F: sebrání věcí
- Scroll: změna zbraně
- ESC: inventář
Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní
Co si o hře myslím: 
nevypadá vůbec špatně, prvních deset minut mě opravdu bavilo a rozhodně si zahraji celé demo. To zda si koupím plnou hru uvážím až po dohrání dema. Graficky se mi to líbilo, je to klasická RPG hra, kde sbíráte goldy, kouzlíte proti příšerám a prvníte obsáhlí děj.
Kingdoms of Amalur: Reckoning - 10 minut hraní
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama