Kingdom Come 2 bude větší, lepší a dražší
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Kingdom Come 2 bude větší, lepší a dražší

Kingdom Come 2 bude větší, lepší a dražší

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 2. 2019 21:35

České Warhorse Studios už pár dnů patří vydavatelské společnosti THQ Nordic a hráči se bojí, zda-li to nebylo špatné rozhodnutí. Zakladatelé studia i další vývojáři však ujišťují, že se není čeho být + potvrzeno KD2.

Reklama

Pokud jste nějakým způsobem minuli zprávu ohledně odkoupení českého studia Warhorse společností THQ Nordic, doporučujeme přečíst. Každopádně, byla to chyba nebo se naopak situace zlepší a další hra bude lepší? To byla otázka předchozích několika hodin. 

Naštěstí jsme se dočkali odpovědí rychleji, než jsme mysleli. Martin Klíma, jeden ze zakladatelů Warhorse Studios v rozhovoru pro Aktuálně.cz prozradil některé detaily ohledně smlouvy a vývoji další hry. V rozhovoru můžeme slyšet samé pozitivní zprávy, jako například, studio hledá dalších 30 vývojářů, ve smlouvě je zahrnuta svoboda rozhodování ve vývoji dalších projektů, bude více peněz na vývoj a zaměstnanci zůstanou na svých postech. V rozhovoru padla dost jednoznačně informace "nemohu říct, o čem bude Kingdom Come 2", je tedy jisté, že druhý díl opravdu vzniká. Navíc jsme se dozvěděli, že se první díl dělal dlouhých 7 let. Tentokrát by to mělo být méně.

V rozhovoru můžeme slyšet také, že hra určitě dorazí až s next-gen konzolemi, to znamená, za 2 až 3 roky, možná trochu déle. Vývoj hry bude dražší, to samé nároky. Těšit se můžeme na větší a promakanější hru. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama