Kdo jsou vlastně vývojáři z Kojima Productions?
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka Kdo jsou vlastně vývojáři z Kojima Productions?

Kdo jsou vlastně vývojáři z Kojima Productions?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 11. 2019 16:34

Ohledně čerstvě vydaného Death Stranding bylo i tak spousty otázek. O samotné hře jsme toho věděli už dost, nebylo však pořádně jasné, kde Kojima vzal najednou tolik vývojářů a kdo vlastně na hře dělal.

Reklama

Také Vás možná překvapil fakt, že Kojimovo opuštění Konami narychlo vystřídalo založení studia Kojima Productions, netrvalo to tak dlouho a sám Kojima společně se Sony oznámili svou první hru. Vše šlo neskutečně rychle, kde sakra Hideo vzal tak rychle kvalitní vývojáře, kteří pomalu do tří let od založení studia vydali takovou pecku, jako Death Stranding?

Odpověď je jednoduchá, minimálně polovina z 80 vývojářů Kojima Productions přišlo z Konami! Možná i proto Konami ještě neoznámilo nový Metal Gear Solid nebo Silent Hill? Nicméně velmi zajímavá zpráva. Kdo jsou ti další vývojáři? Kromě externích vývojářů na Death Stranding pracovalo i studio Guerrilla Games (tvůrci Horizon Zero Dawn ), kteří Kojimovi půjčili svůj herní engine. To ale není vše.

Podle závěrečných titulků Death Stranding jsme se dozvěděli, že Guerrilla nepůjčili jen engine, ale také minimálně 70 dalších vývojářů, kteří pracovali na speciálních efektech, animacích nebo umělou inteligencí.

Death Stranding je konečně venku a podle analytiků může být 2 až 5 miliónů prodaných kopií, celkem slušné na luanch day pouze na PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama