Je Vás PC připraven na Battlefield 3 ?
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Je Vás PC připraven na Battlefield 3 ?

Je Vás PC připraven na Battlefield 3 ?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 6. 2013 09:59

Battlefield 3 tu máme co nevidět a tak u některých z Vás můžou přijít obavy, zda si tuto pecku budete moct vůbec zahrát. Přinášíme Vám ty nejaktuálnější HW požadavky. My sami jsme hru zkoušeli otestovat na HIGH a low. Výsledek? V pokračování. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
Battlefield 3 tu máme co nevidět a tak u některých z Vás můžou přijít obavy, zda si tuto pecku budete moct vůbec zahrát. Přinášíme Vám ty nejaktuálnější HW požadavky. My sami jsme hru zkoušeli otestovat na HIGH a low. Výsledek? V pokračování.
Jeden z největších herních magazínů přináší přesné požadavky, neboli nároky hry Battlefield 3. Očekávání jsou velká a miliony lidí čeká na tuto hru. Pojdme si přečíst co hra vyžaduje a zda je hratelná na LOW detaily a textury.
Minimální HW
- Procesor: 2 Ghz Dual Core
- RAM: 2 GB
- Místo na disku: 20 GB
- Grafická karta: DirextX 10 / 512 MB
Myslím, že každý nový počítač, alepson rok starý by mohl splnovat i doporučené požadavky, přece jen nejsou tak náročné, jak se všichni domnívali. Videa v gameplay nebo traileru ukazují vážně propracovanou grafiku a všeobecně celý design. Já osobně po nainstalování BETY jsem hru odzkušel na HIGH a je to něco překrásně udělaného. Po změně na LOW všeho, se textury a detaily vyditelně změnili, každopádně hratelné to bylo uplně stejně, jen ten požitek z realného prostředí při nastavení HIGH tam prostě chyběl.

Video, které uvidíte níže znázornuje a ukazuje jak hra vypadá při nastavení HIGH a LOW. Samozřejmě je to velmi dobře vyditelné, ale jak jsem psal víše, i nastavení na nejmenší požadavky je hratelné a užijete si hru stejně.

SPITE TV - Rozdíl mezi LOW a HIGH nastavením

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama