Jaké je For Games 2019?
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Jaké je For Games 2019?

Jaké je For Games 2019?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 10. 2019 10:49

Navštívili jsme největší herní festival v České Republice, For Games 2019. Oficiální stránky ani žádné okolní informace neprozradily prakticky nic. Co na festivale uvidíte a má cenu ho navštívit?

Reklama

Přemýšlíte, zda navštívit i letošní ročník FOR GAMES ? Nebo jste ještě na žádném nebyli? Škoda, i letos se totiž výstava vyplatí navštívit. Oficiální stránky toho moc neprozradily, člověk dokud nevstoupí do velkého areálu PVA netuší, co vlastně uvidí. 

My to pro Vás první dva dny testovali. Mimo skvělých her, ať už plných verzí, tak dem, jsme potkali spousty známých tváří z YouTube, Twitche nebo TV, jako například Leoše Mareše. Pojďme si vypsat hry nebo konzole, které si zde lze vyzkoušet.

Stánek PlayStation sliboval novinky, třeba remake MediEvil, krásnou adventuru Concrete Genie, Iron-man VR nebo demoverzi Nioh 2. To zde opravdu hned na několika stojanech můžete vyzkoušet. Mimo tyto novinky si zde můžete vyzkoušet i The Last of Us, Horizon Zero Dawn, God of War, Spider-man, Black Ops 4, FIFA 20 a další.

Podobnou zábavu si připravil také Xbox. Ten nabídl na velké TV novou Forzu, i zde nechyběla oblíbená FIFA 20, NHL 20. Stánek NVIDIA zase nabízí hry, ve kterých lze vidět zapnutý ray-tracing. Nové Metro, Battlefield V nebo Control. U dalších stánků je to různé, k dispozici je Fortnite, PUBG, Counter Strike, Diablo a další. 

Na své si přijdou i fanoušci VR zařízení, kromě nejoblíbenějšího stánku PlayStationu, kde byl dobře skrytý Iron-Man, se hráčům nejvíce líbila česká hra Beat Saber. Celkem dost toho nabízely také automobilové simulatory, Assetto Corsa, Forza nebo Gran Turismo. Udělali jsme pro Vás pár fotek pro přehled, jak to tam letos asi vypadá.

View post on imgur.com
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama