Jaké hry nás nejvíce zaujaly na E3 2013
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Jaké hry nás nejvíce zaujaly na E3 2013

Jaké hry nás nejvíce zaujaly na E3 2013

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 6. 2013 18:25

Herní festival E3 2013 před několika dny skončil a i například dnes najdete videa z E3, které jsme do ted vidět nemohli. Za pouhé 4 dny nám ale nejúspěšnější herní výrobci ukázali zcela nové a suprové hry. Podívejte, které nás zaujaly nejvíce.

Reklama
Herní festival E3 2013 před několika dny skončil a i například dnes najdete videa z E3, které jsme do ted vidět nemohli. Za pouhé 4 dny nám ale nejúspěšnější herní výrobci ukázali zcela nové a suprové hry. Podívejte, které nás zaujaly nejvíce.

V tomto článku uvidíte TOP 10 her, které opravdu zaujaly a které by si neměl žádný hráč nechat ujít. Některé jsou bohužel pouze pro konzole, i tak si ji třeba právě vy pořídíte. 
Tom Clancy's: The Division
PS4, XONE
Pokud jste zhlédli video, asi netřeba něco dodávat. Skvělá hra v otevřeném světě ve stylu RPG a prvky Watch_Dogs, Assassins Creed a Ghost Recon. Bohužel je plánována pouze pro next-gen konzole PS4 a Xbox One. Nabídne jak multiplayer, který ve hře bude hlavní a kratší herní kampan. Snad se časem dočkáme i PC verze. Ubisoft si stejně jako minulý rok připravil hratelné DEMO, které rozhodně vypadá na next-gen titul. Vyjít má v roce 2014.
   Titanfall
PC, X360, XONE
I zde Vám video vlastně řekne, oč ve hře půjde. Na hře pracují tvůrci Call of Duty a vypadá to, že bude použit i nový (upgradovaný) engine, který jsme mohli vidět právě ve veleúspěšné serie CoD. Hra nabídne pouze multiplayer, single player prý Respawn studio nechce vytvářet, protože by zabralo minimálně 6 měsíců výrobi a podle nich stejně singl většina hráčů nedohraje. Bohužel.
   Watch_Dogs
PC, PS4, PS3, X360, XONE, Wii U
Asi vůbec netřeba představovat hru Watch Dogs. Vidět jsme ji mohli již munulý rok na E3 2012, kde byla ozdobou celého festivalu. Ubisoft zkrátka ví jak překvapit a naservírovat užasně vypadající hru. Pokud nevíte oč jde - jmenujete se Aiden Pearce a Vaše nejlepší zbran je hackování velkoměsta Chicago. To je propojeno elektronickým systém ctOS. Ovládá tim vlaky, semafory nebo kamery. Více Vám ukže video.
   Dying Light
PC, PS4, PS3, X360, XONE
Tvůrci Dead Islandu se pustili do pořádného titulu. Nabídne otevřený svět, skvěle vycvičené markouristy (naše hlavní postavy) a úžasnou grafiku. Počítat můžeme samozřejmě se zombíky a next-gen grafikou, fyzikou a AI. Více se můžete dočíst v našem preview, tam jsme ještě neměli možnost přidat video a tak jej můžete vidět nad tímto textem! :)
    Murdered: Soul Suspect
PC, PS3, X360
Vy jste detektiv. V jedné z potyček bohužel zemřete, to můžete vidět ve videu. Ovšem než umeřete, neodejdete tak úplně do nebe, ale seknete se někde mezi dvěma světy. Díky tomu se po městě můžete pohybovat jako duch. Ale pozor, i když jste duch, vidí Vás jiní lidé, kteří zemřeli. V tomto světě se pohybují i demoni. Poslední informace hovoří o tom, že by jste měl v klidu projít stěny (no když jsme vlastně duch). Oč ale vlastně půjde? Musíte vyřešit Vaší vlastní vraždu. Najděte člověka, který Vás zabil a pomstěte se.
   The Crew
PC, PS4, XONE
The Crew tvoří profesionálové, kteří pracovali například na serii Driver nebo Test Drive: Unlimited. Vydává to Ubisoft. Zcela nová značka závodní arkády nabídne více jak 10.000 km v otveřeném světě. Nevíme jestli bude opravdu tak otevřený, nebo jen nabídne několik odboček během závodu. K dispozici by měl být dlouho očekávaný tuning, skvělá grafika a hratelnost. Najdeme zde desítky licencovaných aut.
   Metal Gear Solid V: The Panthom Pain
PS4, XONE, PS3, X360
A o tuhle úžasnou hru přijdou PC hráči, ostatně jako o každý díl Metal Gear Solid. Vidět můžete neuvěřitelně skvělý gameplay z E3 2013. Ve hře hraje hlavní roly stealth. Hra se doporučuje hlavně pro konzole další generace, vidět tam můžeme obrovskou změnu ve fyzice, grafice a další. Otevřený svět toho nabídne mnoho, více ve videu.
   

A na jakou hru se těšíte nejvíce vy? Ted nemyslíme z našeho výběru, ale celkově.

.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama